Rennes

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Rennes in Rennes (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Rennes. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Rennes.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Rennes
IATA code: ZFJ
ICAO code:
Hoofdstad van Frankrijk: Paris

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 654 kilometer vliegen naar Rennes in Rennes. Een vlucht duurt ongeveer 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Rennes is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Rennes op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Rennes in Rennes (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Rennes in Rennes (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Arrondissement de Rennes, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
moderate rain
8/5°C 38 km/h, SSE 85% 756.06 mmHg
tue mar 5
moderate rain
10/6°C 21 km/h, WNW 66% 763.57 mmHg
wed mar 6
light rain
9/6°C 17 km/h, ESE 79% 767.32 mmHg
thu mar 7
broken clouds
10/6°C 30 km/h, ESE 66% 760.56 mmHg
fri mar 8
light rain
10/6°C 23 km/h, SE 72% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.