Revelstoke

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Revelstoke in Revelstoke (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Revelstoke. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Revelstoke.
vlag van Canada
Vliegveld: Revelstoke
IATA code: YRV
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7345 kilometer vliegen naar Revelstoke in Revelstoke. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Revelstoke is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Revelstoke op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Revelstoke in Revelstoke (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Revelstoke in Revelstoke (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 22, 2023 - Wed
Revelstoke, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
sky is clear
10/-1°C 3 km/h, NNE 55% 757.56 mmHg
wed mar 22
scattered clouds
9/3°C 3 km/h, ENE 68% 757.56 mmHg
thu mar 23
rain and snow
9/5°C 6 km/h, S 56% 755.31 mmHg
fri mar 24
light snow
4/3°C 9 km/h, WSW 74% 759.81 mmHg
sat mar 25
rain and snow
4/-0°C 7 km/h, W 72% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.