Richmond

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Richmond AFB in Richmond (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Richmond. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Richmond.
vlag van Australië
Vliegveld: Richmond AFB
IATA code: XRH
ICAO code:
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16604 kilometer vliegen naar Richmond AFB in Richmond. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Richmond is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Richmond AFB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Richmond AFB in Richmond (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Richmond AFB in Richmond (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Richmond, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
overcast clouds
21/17°C 11 km/h, NNE 70% 762.82 mmHg
tue sep 26
overcast clouds
17/16°C 14 km/h, NNE 81% 768.07 mmHg
wed sep 27
overcast clouds
18/16°C 12 km/h, NNE 74% 768.82 mmHg
thu sep 28
few clouds
23/16°C 12 km/h, E 48% 767.32 mmHg
fri sep 29
broken clouds
24/18°C 11 km/h, NNE 48% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.