Rio Dulce

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Las Vegas in Rio Dulce (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Rio Dulce. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Rio Dulce.
vlag van Guatemala
Vliegveld: Las Vegas
IATA code: LCF
ICAO code:
Hoofdstad van Guatemala: Guatemala City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8883 kilometer vliegen naar Las Vegas in Rio Dulce. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Rio Dulce is America/Guatemala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Las Vegas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Las Vegas in Rio Dulce (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Las Vegas in Rio Dulce (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Rio Dulce, GT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
moderate rain
28/22°C 9 km/h, NNE 69% 760.56 mmHg
thu dec 1
light rain
27/22°C 7 km/h, NNE 72% 762.82 mmHg
fri dec 2
light rain
26/22°C 5 km/h, NNE 76% 762.07 mmHg
sat dec 3
moderate rain
25/22°C 7 km/h, NNE 89% 762.82 mmHg
sun dec 4
moderate rain
27/22°C 6 km/h, NNW 70% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guatemala

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guatemala is 120 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.