Saipan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Saipan International in Saipan (Noordelijke Marianen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Saipan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Saipan.
vlag van Noordelijke Marianen
Vliegveld: Saipan International
IATA code: SPN
ICAO code: PGSN
Hoofdstad van Noordelijke Marianen: Saipan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11630 kilometer vliegen naar Saipan International in Saipan. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Saipan is Pacific/Saipan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Saipan International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Saipan International in Saipan (Noordelijke Marianen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Saipan International in Saipan (Noordelijke Marianen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Saipan, MP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
light rain
28/28°C 28 km/h, ENE 76% 759.81 mmHg
tue apr 23
light rain
28/28°C 27 km/h, E 72% 759.06 mmHg
wed apr 24
light rain
28/28°C 25 km/h, E 79% 759.06 mmHg
thu apr 25
light rain
28/28°C 29 km/h, E 75% 758.31 mmHg
fri apr 26
light rain
28/28°C 30 km/h, E 76% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noordelijke Marianen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noordelijke Marianen is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noordelijke Marianen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-669 of 00-669.