Salluit

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Salluit in Salluit (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Salluit. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Salluit.
vlag van Canada
Vliegveld: Salluit
IATA code: YZG
ICAO code: CYZG
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4628 kilometer vliegen naar Salluit in Salluit. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Salluit is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Salluit op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Salluit in Salluit (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Salluit in Salluit (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Salluit, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
light snow
1/-1°C 30 km/h, WNW 92% 753.81 mmHg
sun jun 16
scattered clouds
3/-1°C 25 km/h, WNW 82% 756.81 mmHg
mon jun 17
light rain
3/3°C 10 km/h, ENE 90% 750.81 mmHg
tue jun 18
moderate rain
12/5°C 28 km/h, SW 52% 752.31 mmHg
wed jun 19
light snow
4/2°C 18 km/h, SSW 79% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.