Samana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arroyo Barril International in Samana (Dominicaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Samana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Samana.
vlag van Dominicaanse Republiek
Vliegveld: Arroyo Barril International
IATA code: EPS
ICAO code: MDAB
Hoofdstad van Dominicaanse Republiek: Santo Domingo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7264 kilometer vliegen naar Arroyo Barril International in Samana. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Samana is America/Santo_Domingo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arroyo Barril International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arroyo Barril International in Samana (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arroyo Barril International in Samana (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Samaná, DO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
scattered clouds
31/24°C 13 km/h, E 74% 761.31 mmHg
sun jun 16
light rain
31/24°C 13 km/h, E 52% 761.31 mmHg
mon jun 17
moderate rain
31/24°C 14 km/h, E 55% 759.81 mmHg
tue jun 18
light rain
30/24°C 13 km/h, E 55% 759.81 mmHg
wed jun 19
light rain
29/26°C 13 km/h, E 64% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Dominicaanse Republiek

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode DOP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Dominicaanse Republiek is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Dominicaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer ++1-809 and 1-829 of 00+1-809 and 1-829.