San Luis Obispo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van O Sullivan Army Air Field in San Luis Obispo (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in San Luis Obispo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in San Luis Obispo.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: O Sullivan Army Air Field
IATA code: CSL
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8937 kilometer vliegen naar O Sullivan Army Air Field in San Luis Obispo. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van San Luis Obispo is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van O Sullivan Army Air Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld O Sullivan Army Air Field in San Luis Obispo (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld O Sullivan Army Air Field in San Luis Obispo (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
San Luis Obispo, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 3
sky is clear
24/12°C 17 km/h, WSW 40% 759.06 mmHg
sun jun 4
sky is clear
26/11°C 16 km/h, SW 37% 757.56 mmHg
mon jun 5
light rain
18/10°C 16 km/h, SW 56% 757.56 mmHg
tue jun 6
light rain
19/12°C 16 km/h, SW 53% 758.31 mmHg
wed jun 7
light rain
21/11°C 15 km/h, WSW 46% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.