San Salvador

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van San Salvador in San Salvador (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op San Salvador is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: San Salvador
IATA code: ZSA
ICAO code: MYSM

Hoofdstad van Bahama’s: Nassau
Aantal inwoners: 301790
vlag van Bahama's

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van San Salvador is America/Nassau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van San Salvador op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahama’s en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-241 of 00-241.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld San Salvador in San Salvador (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld San Salvador in San Salvador (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf San Salvador. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
San Salvador, SV
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 3
light rain
27/20°C 4 km/h, NNW 62% 759.81 mmHg
fri dec 4
light rain
26/20°C 5 km/h, N 65% 760.56 mmHg
sat dec 5
light rain
25/21°C 4 km/h, N 71% 761.31 mmHg
sun dec 6
light rain
27/20°C 2 km/h, NNW 65% 759.81 mmHg
mon dec 7
broken clouds
27/20°C 5 km/h, NNW 62% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.