San Salvador

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van San Salvador in San Salvador (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in San Salvador. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in San Salvador.
vlag van Bahama's
Vliegveld: San Salvador
IATA code: ZSA
ICAO code: MYSM
Hoofdstad van Bahama’s: Nassau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7202 kilometer vliegen naar San Salvador in San Salvador. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van San Salvador is America/Nassau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van San Salvador op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld San Salvador in San Salvador (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld San Salvador in San Salvador (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
San Salvador, SV
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
sky is clear
34/21°C 12 km/h, SSW 20% 759.81 mmHg
sun apr 2
overcast clouds
34/21°C 12 km/h, SSW 26% 759.06 mmHg
mon apr 3
broken clouds
33/21°C 14 km/h, S 28% 759.06 mmHg
tue apr 4
sky is clear
36/21°C 11 km/h, S 25% 756.81 mmHg
wed apr 5
sky is clear
35/22°C 14 km/h, S 29% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bahama’s

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahama’s is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-241 of 00-241.