San Salvador

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Salvador International in San Salvador (El Salvador). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in San Salvador. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in San Salvador.
vlag van El Salvador
Vliegveld: El Salvador International
IATA code: SAL
ICAO code: MSLP
Hoofdstad van El Salvador: San Salvador

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9084 kilometer vliegen naar El Salvador International in San Salvador. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van San Salvador is America/El_Salvador en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Salvador International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Salvador International in San Salvador (El Salvador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Salvador International in San Salvador (El Salvador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
San Salvador, SV
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
26/19°C 6 km/h, N 58% 759.81 mmHg
thu dec 1
light rain
26/19°C 9 km/h, N 59% 760.56 mmHg
fri dec 2
broken clouds
26/20°C 10 km/h, N 56% 759.81 mmHg
sat dec 3
light rain
27/19°C 7 km/h, N 56% 760.56 mmHg
sun dec 4
sky is clear
26/19°C 8 km/h, N 58% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over El Salvador

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in El Salvador is 115 V en stekkers hebben de code A / B / C / D / E / F / G / I / J / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in El Salvador te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +503 of 00503.