San Vito

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van San Vito in San Vito (Costa Rica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in San Vito. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in San Vito.
vlag van Costa Rica
Vliegveld: San Vito
IATA code: TOO
ICAO code: MRSV
Hoofdstad van Costa Rica: San Jose

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9078 kilometer vliegen naar San Vito in San Vito. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van San Vito is America/Costa_Rica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van San Vito op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld San Vito in San Vito (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld San Vito in San Vito (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
San Vito, CR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
heavy intensity rain
24/20°C 8 km/h, NNE 80% 759.81 mmHg
fri jul 19
moderate rain
22/19°C 8 km/h, SSW 93% 760.56 mmHg
sat jul 20
moderate rain
25/19°C 7 km/h, SSW 74% 759.81 mmHg
sun jul 21
moderate rain
24/19°C 8 km/h, SSW 79% 759.06 mmHg
mon jul 22
moderate rain
22/19°C 7 km/h, SSW 90% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Costa Rica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Colon. Valutacode CRC.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Costa Rica is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Costa Rica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +506 of 00506.