Sanga Sanga

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sanga Sanga in Sanga Sanga (Filippijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Sanga Sanga is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Sanga Sanga
IATA code: SGS
ICAO code: RPMN

Hoofdstad van Filippijnen: Manila
Aantal inwoners: 99900177
vlag van Filippijnen

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sanga Sanga is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sanga Sanga op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filippijnen en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sanga Sanga in Sanga Sanga (Filippijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sanga Sanga in Sanga Sanga (Filippijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Sanga Sanga. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2020 - Wed
Sanga Sanga, TZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 2
moderate rain
29/22°C 8 km/h, NE 59% 757.56 mmHg
thu dec 3
light rain
29/22°C 9 km/h, NE 58% 759.06 mmHg
fri dec 4
light rain
28/22°C 6 km/h, ENE 62% 759.81 mmHg
sat dec 5
light rain
30/23°C 6 km/h, NNE 51% 759.06 mmHg
sun dec 6
sky is clear
32/23°C 5 km/h, NNE 39% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.