Sans Souci

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sans Souci in Sans Souci (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sans Souci. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sans Souci.
vlag van Canada
Vliegveld: Sans Souci
IATA code: YSI
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5844 kilometer vliegen naar Sans Souci in Sans Souci. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sans Souci is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sans Souci op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sans Souci in Sans Souci (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sans Souci in Sans Souci (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Sans Souci, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
sky is clear
18/10°C 11 km/h, E 32% 769.57 mmHg
fri mar 31
overcast clouds
13/15°C 13 km/h, SW 80% 768.82 mmHg
sat apr 1
heavy intensity rain
23/11°C 29 km/h, WSW 35% 757.56 mmHg
sun apr 2
sky is clear
18/10°C 13 km/h, SSW 33% 765.07 mmHg
mon apr 3
moderate rain
10/11°C 4 km/h, NNE 96% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.