Santa Cruz Do Sul

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Santa Cruz Do Sul in Santa Cruz Do Sul (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Santa Cruz Do Sul. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Santa Cruz Do Sul.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Santa Cruz Do Sul
IATA code: CSU
ICAO code: SSSC
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10671 kilometer vliegen naar Santa Cruz Do Sul in Santa Cruz Do Sul. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Santa Cruz Do Sul is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Santa Cruz Do Sul op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Santa Cruz Do Sul in Santa Cruz Do Sul (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Santa Cruz Do Sul in Santa Cruz Do Sul (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Santa Cruz do Sul, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
moderate rain
16/10°C 25 km/h, SW 99% 758.31 mmHg
sat may 25
overcast clouds
12/9°C 14 km/h, WSW 74% 770.32 mmHg
sun may 26
broken clouds
14/13°C 14 km/h, E 72% 770.32 mmHg
mon may 27
moderate rain
13/12°C 13 km/h, W 98% 765.82 mmHg
tue may 28
light rain
12/13°C 18 km/h, W 85% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.