Sao Paulo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Congonhas International Airport in Sao Paulo (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sao Paulo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sao Paulo.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Congonhas International Airport
IATA code: CGH
ICAO code: SBSP
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9803 kilometer vliegen naar Congonhas International Airport in Sao Paulo. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sao Paulo is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Congonhas International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Congonhas International Airport in Sao Paulo (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Congonhas International Airport in Sao Paulo (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 20, 2022 - Sat
São Paulo, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri aug 19
light rain
10/9°C 23 km/h, SSE 89% 771.82 mmHg
sat aug 20
overcast clouds
12/11°C 21 km/h, SE 75% 772.57 mmHg
sun aug 21
few clouds
17/12°C 17 km/h, SSE 49% 769.57 mmHg
mon aug 22
scattered clouds
18/13°C 17 km/h, SE 56% 768.07 mmHg
tue aug 23
sky is clear
20/15°C 16 km/h, SSE 52% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.