Sapporo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chitose in Sapporo (Japan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sapporo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sapporo.
vlag van Japan
Vliegveld: Chitose
IATA code: CTS
ICAO code: RJCC
Hoofdstad van Japan: Tokio

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8660 kilometer vliegen naar Chitose in Sapporo. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sapporo is Asia/Tokyo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chitose op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chitose in Sapporo (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chitose in Sapporo (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Sapporo, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
21/14°C 15 km/h, SW 56% 753.81 mmHg
wed jun 7
moderate rain
16/13°C 13 km/h, SE 93% 756.06 mmHg
thu jun 8
sky is clear
23/16°C 10 km/h, SSE 58% 759.06 mmHg
fri jun 9
light rain
22/15°C 20 km/h, SSE 58% 757.56 mmHg
sat jun 10
light rain
17/14°C 16 km/h, SSE 78% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Japan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yen. Valutacode JPY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Japan is 100 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Japan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +81 of 0081.