Sassandra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sassandra in Sassandra (Ivoorkust). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sassandra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sassandra.
vlag van Ivoorkust
Vliegveld: Sassandra
IATA code: ZSS
ICAO code: DISS
Hoofdstad van Ivoorkust: Yamoussoukro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5363 kilometer vliegen naar Sassandra in Sassandra. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sassandra is Africa/Abidjan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sassandra op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sassandra in Sassandra (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sassandra in Sassandra (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Sassandra, CI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
30/26°C 15 km/h, SSW 70% 758.31 mmHg
mon may 20
light rain
30/27°C 17 km/h, SSW 68% 759.06 mmHg
tue may 21
light rain
29/26°C 17 km/h, SSW 72% 759.81 mmHg
wed may 22
light rain
31/27°C 19 km/h, SW 65% 759.81 mmHg
thu may 23
light rain
28/27°C 19 km/h, SW 79% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ivoorkust

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ivoorkust is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ivoorkust te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +225 of 00225.