Satna

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Satna in Satna (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Satna. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Satna.
vlag van India
Vliegveld: Satna
IATA code: TNI
ICAO code: VIST
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6942 kilometer vliegen naar Satna in Satna. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Satna is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Satna op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Satna in Satna (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Satna in Satna (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Satna, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
light rain
30/26°C 17 km/h, NW 68% 756.06 mmHg
sun sep 24
light rain
30/26°C 16 km/h, NNW 67% 756.06 mmHg
mon sep 25
scattered clouds
30/27°C 17 km/h, N 63% 755.31 mmHg
tue sep 26
light rain
32/28°C 16 km/h, NNE 56% 754.56 mmHg
wed sep 27
broken clouds
33/28°C 15 km/h, NNE 47% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.