Saul

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Saul in Saul (Frans-Guyana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Saul. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Saul is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Frans-Guyana
Vliegveld: Saul
IATA code: XAU
ICAO code:
Hoofdstad van Frans-Guyana: Cayenne

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7568 kilometer vliegen naar Saul in Saul. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Saul is America/Cayenne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Saul op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frans-Guyana is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frans-Guyana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +594 of 00594.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Saul in (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Saul in Saul (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2021 - Sat
Saul, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat feb 27
sky is clear
10/4°C 0 km/h, SSE 67% 781.57 mmHg
sun feb 28
few clouds
10/5°C 10 km/h, ENE 67% 778.57 mmHg
mon mar 1
sky is clear
11/5°C 17 km/h, ENE 71% 774.07 mmHg
tue mar 2
sky is clear
11/8°C 11 km/h, ESE 72% 770.32 mmHg
wed mar 3
light rain
10/8°C 4 km/h, WNW 86% 770.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.