Saul

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Saul in Saul (Frans-Guyana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Saul. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Saul.
vlag van Frans-Guyana
Vliegveld: Saul
IATA code: XAU
ICAO code:
Hoofdstad van Frans-Guyana: Cayenne

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7568 kilometer vliegen naar Saul in Saul. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Saul is America/Cayenne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Saul op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Saul in Saul (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Saul in Saul (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Saul, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
light rain
16/15°C 40 km/h, SW 73% 759.81 mmHg
fri sep 29
moderate rain
17/11°C 21 km/h, W 65% 765.07 mmHg
sat sep 30
overcast clouds
15/16°C 28 km/h, SSW 75% 767.32 mmHg
sun oct 1
light rain
18/17°C 23 km/h, SSW 88% 765.07 mmHg
mon oct 2
light rain
20/15°C 15 km/h, SW 80% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frans-Guyana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frans-Guyana is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frans-Guyana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +594 of 00594.