Savannakhet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Savannakhet in Savannakhet (Laos). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Savannakhet. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Savannakhet.
vlag van Laos
Vliegveld: Savannakhet
IATA code: ZVK
ICAO code: VLSK
Hoofdstad van Laos: Vientiane

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9217 kilometer vliegen naar Savannakhet in Savannakhet. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Savannakhet is Asia/Vientiane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Savannakhet op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Savannakhet in Savannakhet (Laos). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Savannakhet in Savannakhet (Laos). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Savannakhet, LA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
light rain
30/26°C 7 km/h, NE 69% 757.56 mmHg
sun sep 24
broken clouds
31/24°C 14 km/h, ESE 66% 756.06 mmHg
mon sep 25
moderate rain
30/23°C 16 km/h, NE 71% 755.31 mmHg
tue sep 26
moderate rain
24/23°C 18 km/h, NNE 93% 756.06 mmHg
wed sep 27
light rain
28/24°C 21 km/h, NE 77% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Laos

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kip. Valutacode LAK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Laos is 230 V en stekkers hebben de code A / B / C / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Laos te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +856 of 00856.