Save

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Save in Save (Benin). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Save is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Save
IATA code: SVF
ICAO code: DBBS

Hoofdstad van Benin: Porto-Novo
Aantal inwoners: 9056010
vlag van Benin

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Save is Africa/Porto-Novo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Save op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Benin en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +229 of 00229.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Save in Save (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Save in Save (Benin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Save. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Savé, BJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
sky is clear
36/28°C 4 km/h, S 32% 759.81 mmHg
sat dec 5
broken clouds
30/27°C 9 km/h, S 58% 759.06 mmHg
sun dec 6
broken clouds
36/28°C 5 km/h, S 36% 757.56 mmHg
mon dec 7
sky is clear
35/28°C 8 km/h, S 37% 758.31 mmHg
tue dec 8
sky is clear
37/28°C 4 km/h, SSW 34% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.