Sayaboury

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sayaboury in Sayaboury (Laos). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sayaboury. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sayaboury.
vlag van Laos
Vliegveld: Sayaboury
IATA code: ZBY
ICAO code: VLSB
Hoofdstad van Laos: Vientiane

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8781 kilometer vliegen naar Sayaboury in Sayaboury. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sayaboury is Asia/Vientiane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sayaboury op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sayaboury in Sayaboury (Laos). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sayaboury in Sayaboury (Laos). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Sainyabuli, LA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
moderate rain
25/22°C 9 km/h, SSW 87% 757.56 mmHg
sat may 25
light rain
25/23°C 6 km/h, S 88% 756.81 mmHg
sun may 26
moderate rain
28/23°C 6 km/h, SSW 79% 756.06 mmHg
mon may 27
moderate rain
31/24°C 8 km/h, SSW 62% 753.06 mmHg
tue may 28
moderate rain
33/24°C 8 km/h, S 52% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Laos

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kip. Valutacode LAK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Laos is 230 V en stekkers hebben de code A / B / C / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Laos te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +856 of 00856.