Sebba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sebba in Sebba (Burkina Faso). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sebba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sebba.
vlag van Burkina Faso
Vliegveld: Sebba
IATA code: XSE
ICAO code: DFES
Hoofdstad van Burkina Faso: Ouagadougou

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4339 kilometer vliegen naar Sebba in Sebba. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sebba is Africa/Ouagadougou en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sebba op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sebba in Sebba (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sebba in Sebba (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Sebba, BF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
light rain
35/34°C 28 km/h, SW 38% 757.56 mmHg
sun jun 16
moderate rain
33/31°C 26 km/h, W 41% 757.56 mmHg
mon jun 17
light rain
31/34°C 25 km/h, SSW 49% 759.06 mmHg
tue jun 18
broken clouds
35/38°C 22 km/h, SSW 38% 758.31 mmHg
wed jun 19
overcast clouds
39/38°C 24 km/h, WSW 29% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Burkina Faso

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Burkina Faso is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Burkina Faso te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +226 of 00226.