Sechelt

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sechelt in Sechelt (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sechelt. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sechelt.
vlag van Canada
Vliegveld: Sechelt
IATA code: YHS
ICAO code: CAP3
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7702 kilometer vliegen naar Sechelt in Sechelt. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sechelt is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sechelt op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sechelt in Sechelt (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sechelt in Sechelt (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Sechelt, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
broken clouds
12/9°C 9 km/h, SW 62% 768.07 mmHg
mon may 20
overcast clouds
12/11°C 10 km/h, ESE 67% 767.32 mmHg
tue may 21
moderate rain
10/10°C 16 km/h, ESE 90% 760.56 mmHg
wed may 22
light rain
11/8°C 23 km/h, WNW 70% 761.31 mmHg
thu may 23
overcast clouds
14/12°C 11 km/h, SSE 61% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.