Secunda

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Secunda in Secunda (Zuid-Afrika). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Secunda. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Secunda.
vlag van Zuid-Afrika
Vliegveld: Secunda
IATA code: ZEC
ICAO code: FASC
Hoofdstad van Zuid-Afrika: Pretoria

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9104 kilometer vliegen naar Secunda in Secunda. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Secunda is Africa/Johannesburg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Secunda op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Secunda in Secunda (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Secunda in Secunda (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Secunda, ZA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
overcast clouds
18/9°C 16 km/h, W 17% 764.32 mmHg
sun jul 21
sky is clear
18/11°C 15 km/h, NW 17% 765.07 mmHg
mon jul 22
few clouds
20/13°C 20 km/h, WNW 27% 764.32 mmHg
tue jul 23
few clouds
20/12°C 22 km/h, WNW 27% 766.57 mmHg
wed jul 24
few clouds
18/10°C 13 km/h, SW 11% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Afrika

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rand. Valutacode ZAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Afrika is 230 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Afrika te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +27 of 0027.