Sege

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sege in Sege (Salomonseilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sege. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sege.
vlag van Salomonseilanden
Vliegveld: Sege
IATA code: EGM
ICAO code: AGGS
Hoofdstad van Salomonseilanden: Honiara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14575 kilometer vliegen naar Sege in Sege. Een vlucht duurt ongeveer 17 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sege is Pacific/Guadalcanal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sege op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sege in Sege (Salomonseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sege in Sege (Salomonseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Sege, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
light rain
25/18°C 18 km/h, SSW 44% 756.06 mmHg
sat may 25
moderate rain
27/17°C 20 km/h, SW 42% 753.06 mmHg
sun may 26
moderate rain
25/18°C 23 km/h, SW 59% 753.06 mmHg
mon may 27
light rain
23/18°C 11 km/h, NNE 63% 752.31 mmHg
tue may 28
moderate rain
17/17°C 9 km/h, NNE 91% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Salomonseilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode SBD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Salomonseilanden is 220 V en stekkers hebben de code G/I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Salomonseilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +677 of 00677.