Shakawe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Shakawe in Shakawe (Botswana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Shakawe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Shakawe.
vlag van Botswana
Vliegveld: Shakawe
IATA code: SWX
ICAO code: FBSW
Hoofdstad van Botswana: Gaborone

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8032 kilometer vliegen naar Shakawe in Shakawe. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Shakawe is Africa/Gaborone en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Shakawe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Shakawe in Shakawe (Botswana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Shakawe in Shakawe (Botswana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Shakawe, BW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
broken clouds
37/27°C 17 km/h, NNW 22% 755.31 mmHg
wed mar 6
light rain
37/25°C 16 km/h, NNW 24% 756.06 mmHg
thu mar 7
light rain
37/25°C 12 km/h, NW 24% 756.81 mmHg
fri mar 8
light rain
32/22°C 13 km/h, NE 38% 758.31 mmHg
sat mar 9
light rain
33/23°C 17 km/h, S 33% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Botswana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pula. Valutacode BWP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Botswana is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Botswana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +267 of 00267.