Shakhtersk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Shakhtersk in Shakhtersk (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Shakhtersk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Shakhtersk.
vlag van Rusland
Vliegveld: Shakhtersk
IATA code: EKS
ICAO code: KEKS
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7588 kilometer vliegen naar Shakhtersk in Shakhtersk. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Shakhtersk is Asia/Sakhalin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Shakhtersk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Shakhtersk in Shakhtersk (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Shakhtersk in Shakhtersk (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Shakhtërsk, UA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
light rain
17/13°C 27 km/h, SW 36% 765.07 mmHg
tue apr 23
light rain
15/12°C 20 km/h, WSW 56% 765.07 mmHg
wed apr 24
overcast clouds
18/15°C 23 km/h, ESE 47% 762.82 mmHg
thu apr 25
overcast clouds
25/22°C 37 km/h, SE 36% 754.56 mmHg
fri apr 26
light rain
20/15°C 15 km/h, NW 69% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.