Shenzhen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yantian Ferry Port in Shenzhen (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Shenzhen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Shenzhen.
vlag van China
Vliegveld: Yantian Ferry Port
IATA code: ZYX
ICAO code:
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9261 kilometer vliegen naar Yantian Ferry Port in Shenzhen. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Shenzhen is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yantian Ferry Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yantian Ferry Port in Shenzhen (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yantian Ferry Port in Shenzhen (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Shenzhen, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
moderate rain
27/25°C 19 km/h, SSW 79% 757.56 mmHg
tue apr 23
moderate rain
29/25°C 19 km/h, SSW 73% 756.06 mmHg
wed apr 24
heavy intensity rain
24/23°C 14 km/h, E 95% 757.56 mmHg
thu apr 25
heavy intensity rain
27/24°C 18 km/h, E 82% 756.81 mmHg
fri apr 26
moderate rain
25/26°C 16 km/h, ESE 85% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.