Sindal

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sindal in Sindal (Denemarken). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sindal. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sindal.
vlag van Denemarken
Vliegveld: Sindal
IATA code: CNL
ICAO code: EKSN
Hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 672 kilometer vliegen naar Sindal in Sindal. Een vlucht duurt ongeveer 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sindal is Europe/Copenhagen en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sindal op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sindal in Sindal (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sindal in Sindal (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Sindal, DK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
light rain
14/10°C 28 km/h, WSW 63% 756.06 mmHg
thu jun 13
scattered clouds
14/8°C 31 km/h, W 60% 757.56 mmHg
fri jun 14
light rain
15/13°C 17 km/h, SSE 72% 758.31 mmHg
sat jun 15
moderate rain
17/10°C 30 km/h, SE 76% 751.56 mmHg
sun jun 16
light rain
16/11°C 20 km/h, S 85% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Denemarken

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Denemarken is 230 V en stekkers hebben de code C / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Denemarken te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +45 of 0045.