Singapore

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Seletar in Singapore (Singapore). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Singapore is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Seletar
IATA code: XSP
ICAO code: WSSL

Hoofdstad van Singapore: Singapur
Aantal inwoners: 4701069
vlag van Singapore

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Singapore is Asia/Singapore en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Seletar op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode SGD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Singapore en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +65 of 0065.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Seletar in Singapore (Singapore). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Seletar in Singapore (Singapore). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Singapore. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Singapore, SG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
28/26°C 25 km/h, N 76% 757.56 mmHg
sat dec 5
light rain
27/26°C 18 km/h, NNE 79% 758.31 mmHg
sun dec 6
light rain
28/27°C 20 km/h, N 78% 758.31 mmHg
mon dec 7
moderate rain
29/27°C 20 km/h, N 74% 759.06 mmHg
tue dec 8
moderate rain
29/27°C 19 km/h, NNW 72% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.