St. John’s

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van V. C. Bird International in St. John’s (Antigua en Barbuda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op St. John’s is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: V. C. Bird International
IATA code: ANU
ICAO code: TAPA

Hoofdstad van Antigua en Barbuda: St. John’s
Aantal inwoners: 86754
vlag van Antigua en Barbuda

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van St. John’s is America/Antigua en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van V. C. Bird International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Antigua en Barbuda en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-267 of 00-267.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld V. C. Bird International in St. John’s (Antigua en Barbuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld V. C. Bird International in St. John’s (Antigua en Barbuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf St. John’s. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
St. John's, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
7/4°C 14 km/h, WNW 79% 764.32 mmHg
sat dec 5
overcast clouds
7/7°C 23 km/h, SSW 81% 766.57 mmHg
sun dec 6
light rain
8/10°C 22 km/h, SSE 94% 757.56 mmHg
mon dec 7
light rain
9/5°C 13 km/h, SW 77% 749.31 mmHg
tue dec 8
light rain
5/3°C 21 km/h, WSW 75% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.