St. John’s

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van V. C. Bird International in St. John’s (Antigua en Barbuda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in St. John’s. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in St. John’s.
vlag van Antigua en Barbuda
Vliegveld: V. C. Bird International
IATA code: ANU
ICAO code: TAPA
Hoofdstad van Antigua en Barbuda: St. John’s

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6922 kilometer vliegen naar V. C. Bird International in St. John’s. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van St. John’s is America/Antigua en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van V. C. Bird International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld V. C. Bird International in St. John’s (Antigua en Barbuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld V. C. Bird International in St. John’s (Antigua en Barbuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
St. John's, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
broken clouds
23/16°C 25 km/h, SW 63% 765.07 mmHg
tue jun 28
overcast clouds
17/16°C 28 km/h, SW 86% 765.82 mmHg
wed jun 29
overcast clouds
19/15°C 21 km/h, SW 74% 768.82 mmHg
thu jun 30
moderate rain
19/14°C 19 km/h, S 81% 765.82 mmHg
fri jul 1
light rain
16/15°C 17 km/h, SW 85% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Antigua en Barbuda

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Antigua en Barbuda is 230 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Antigua en Barbuda te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-267 of 00-267.

Comments are closed.