Sukhumi

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sukhumi Dranda in Sukhumi (Georgië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sukhumi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sukhumi.

Vliegveld: Sukhumi Dranda
Plaats: Sukhumi
IATA code: SUI

Timezone
De timezone van Sukhumi is Asia/Tbilisi.

Betaalmiddel
In Georgië is de officiële munteenheid de Lari. Valutacode GEL.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Georgië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +995 of 00995.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sukhumi Dranda in Sukhumi (Georgië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sukhumi Dranda in Sukhumi (Georgië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Sukhumi Dranda. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 19, 2019 - Tue
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.