Sunyani

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sunyani in Sunyani (Ghana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sunyani. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sunyani.
vlag van Ghana
Vliegveld: Sunyani
IATA code: NYI
ICAO code: DGSN
Hoofdstad van Ghana: Accra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5043 kilometer vliegen naar Sunyani in Sunyani. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sunyani is Africa/Accra en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sunyani op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sunyani in Sunyani (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sunyani in Sunyani (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Sunyani, GH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
moderate rain
26/21°C 9 km/h, SW 84% 759.81 mmHg
fri jul 1
moderate rain
24/22°C 10 km/h, SSW 93% 759.81 mmHg
sat jul 2
moderate rain
26/22°C 9 km/h, SSW 84% 761.31 mmHg
sun jul 3
heavy intensity rain
27/22°C 7 km/h, SSW 72% 761.31 mmHg
mon jul 4
heavy intensity rain
26/21°C 11 km/h, SW 83% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ghana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Cedi. Valutacode GHS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ghana is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ghana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +233 of 00233.

Comments are closed.