Sylhet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Osmani International in Sylhet (Bangladesh). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sylhet. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sylhet.
vlag van Bangladesh
Vliegveld: Osmani International
IATA code: ZYL
ICAO code: VGSY
Hoofdstad van Bangladesh: Dhaka

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7648 kilometer vliegen naar Osmani International in Sylhet. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sylhet is Asia/Dhaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Osmani International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Osmani International in Sylhet (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Osmani International in Sylhet (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Sylhet Division, BD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
moderate rain
31/25°C 11 km/h, SW 73% 756.81 mmHg
sun sep 24
moderate rain
30/25°C 9 km/h, S 71% 756.06 mmHg
mon sep 25
moderate rain
30/26°C 10 km/h, ESE 73% 755.31 mmHg
tue sep 26
moderate rain
33/28°C 9 km/h, NW 65% 754.56 mmHg
wed sep 27
few clouds
33/28°C 8 km/h, NW 62% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bangladesh

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Taka. Valutacode BDT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bangladesh is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bangladesh te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +880 of 00880.