Sylhet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Osmani International in Sylhet (Bangladesh). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Sylhet is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Osmani International
IATA code: ZYL
ICAO code: VGSY

Hoofdstad van Bangladesh: Dhaka
Aantal inwoners: 156118464
vlag van Bangladesh

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sylhet is Asia/Dhaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Osmani International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Taka. Valutacode BDT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bangladesh en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +880 of 00880.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Osmani International in Sylhet (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Osmani International in Sylhet (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Sylhet. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Sylhet Division, BD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
sky is clear
24/18°C 6 km/h, ENE 66% 761.31 mmHg
sat dec 5
sky is clear
25/18°C 4 km/h, ENE 58% 761.31 mmHg
sun dec 6
sky is clear
26/19°C 5 km/h, ENE 53% 762.07 mmHg
mon dec 7
sky is clear
25/19°C 3 km/h, E 53% 762.07 mmHg
tue dec 8
sky is clear
25/19°C 9 km/h, ENE 50% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.