Tadjoura

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tadjoura in Tadjoura (Djibouti). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tadjoura. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tadjoura.
vlag van Djibouti
Vliegveld: Tadjoura
IATA code: TDJ
ICAO code: HDTJ
Hoofdstad van Djibouti: Djibouti

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5646 kilometer vliegen naar Tadjoura in Tadjoura. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tadjoura is Africa/Djibouti en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tadjoura op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tadjoura in Tadjoura (Djibouti). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tadjoura in Tadjoura (Djibouti). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Tadjourah, DJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
scattered clouds
31/27°C 12 km/h, SE 46% 759.06 mmHg
wed mar 6
sky is clear
33/28°C 20 km/h, ESE 36% 758.31 mmHg
thu mar 7
sky is clear
33/30°C 20 km/h, WSW 33% 759.06 mmHg
fri mar 8
light rain
30/25°C 25 km/h, NNE 48% 759.81 mmHg
sat mar 9
light rain
25/25°C 16 km/h, NE 61% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Djibouti

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode DJF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Djibouti is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Djibouti te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +253 of 00253.