Tahoua

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tahoua in Tahoua (Niger). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tahoua. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tahoua.
vlag van Niger
Vliegveld: Tahoua
IATA code: THZ
ICAO code: DRRT
Hoofdstad van Niger: Niamey

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4163 kilometer vliegen naar Tahoua in Tahoua. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tahoua is Africa/Niamey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tahoua op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tahoua in Tahoua (Niger). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tahoua in Tahoua (Niger). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Tahoua, NE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
broken clouds
38/30°C 17 km/h, ESE 6% 758.31 mmHg
tue mar 5
sky is clear
38/30°C 26 km/h, ENE 5% 757.56 mmHg
wed mar 6
few clouds
39/31°C 28 km/h, NE 6% 756.81 mmHg
thu mar 7
overcast clouds
39/31°C 23 km/h, NNE 6% 756.81 mmHg
fri mar 8
scattered clouds
41/31°C 25 km/h, N 5% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Niger

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Niger is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Niger te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +227 of 00227.