Taipa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Taipa Ferry Port in Taipa (Macau). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Taipa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Taipa.
vlag van Macau
Vliegveld: Taipa Ferry Port
IATA code: YFT
ICAO code: YFTZ
Hoofdstad van Macau: Macao

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13673 kilometer vliegen naar Taipa Ferry Port in Taipa. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Taipa is Asia/Macau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Taipa Ferry Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Taipa Ferry Port in Taipa (Macau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Taipa Ferry Port in Taipa (Macau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Taipa, NZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 26
moderate rain
15/13°C 33 km/h, SW 74% 750.81 mmHg
wed sep 27
broken clouds
16/14°C 23 km/h, WSW 66% 760.56 mmHg
thu sep 28
moderate rain
15/13°C 33 km/h, W 78% 756.81 mmHg
fri sep 29
light rain
16/13°C 27 km/h, WSW 56% 759.06 mmHg
sat sep 30
light rain
14/11°C 35 km/h, SW 56% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Macau

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pataca. Valutacode MOP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Macau is 220 V en stekkers hebben de code D / M / F / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Macau te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +853 of 00853.