Taipei

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Taiwan Taoyuan International (Chiang Kai Shek International) in Taipei (Taiwan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Taipei. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Taipei.
vlag van Taiwan
Vliegveld: Taiwan Taoyuan International (Chiang Kai Shek International)
IATA code: TPE
ICAO code: RCTP
Hoofdstad van Taiwan: Taipei

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9441 kilometer vliegen naar Taiwan Taoyuan International (Chiang Kai Shek International) in Taipei. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Taipei is Asia/Taipei en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Taiwan Taoyuan International (Chiang Kai Shek International) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Taiwan Taoyuan International (Chiang Kai Shek International) in Taipei (Taiwan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Taiwan Taoyuan International (Chiang Kai Shek International) in Taipei (Taiwan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Taipei, TW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
37/30°C 15 km/h, NNW 45% 756.81 mmHg
sun jul 21
few clouds
37/29°C 16 km/h, SE 38% 755.31 mmHg
mon jul 22
broken clouds
37/29°C 21 km/h, ESE 40% 753.81 mmHg
tue jul 23
light rain
35/29°C 20 km/h, NE 50% 750.06 mmHg
wed jul 24
moderate rain
29/25°C 28 km/h, WSW 81% 746.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Taiwan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode TWD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Taiwan is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Taiwan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +886 of 00886.