Tallinn

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Reenroe in Tallinn (Estland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tallinn. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tallinn.
vlag van Estland
Vliegveld: Reenroe
IATA code: CHE
ICAO code:
Hoofdstad van Estland: Tallinn

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1023 kilometer vliegen naar Reenroe in Tallinn. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tallinn is Europe/Tallinn en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Reenroe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Reenroe in Tallinn (Estland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Reenroe in Tallinn (Estland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Tallinn, EE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
light rain
22/15°C 17 km/h, SSE 46% 768.82 mmHg
sat may 25
moderate rain
17/14°C 13 km/h, S 77% 768.82 mmHg
sun may 26
light rain
18/13°C 14 km/h, ENE 70% 770.32 mmHg
mon may 27
broken clouds
21/15°C 11 km/h, NW 57% 769.57 mmHg
tue may 28
sky is clear
20/15°C 14 km/h, SSW 53% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Estland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Estland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Estland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +372 of 00372.