Tamarindo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tamarindo in Tamarindo (Costa Rica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tamarindo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tamarindo.
vlag van Costa Rica
Vliegveld: Tamarindo
IATA code: TNO
ICAO code: MRCV
Hoofdstad van Costa Rica: San Jose

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9141 kilometer vliegen naar Tamarindo in Tamarindo. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tamarindo is America/Costa_Rica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tamarindo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tamarindo in Tamarindo (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tamarindo in Tamarindo (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Tamarindo, CU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
31/24°C 19 km/h, NE 57% 761.31 mmHg
sun jun 16
light rain
32/24°C 25 km/h, ENE 49% 761.31 mmHg
mon jun 17
scattered clouds
33/25°C 28 km/h, ENE 51% 759.81 mmHg
tue jun 18
light rain
31/25°C 23 km/h, ENE 56% 759.06 mmHg
wed jun 19
moderate rain
31/22°C 21 km/h, NE 56% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Costa Rica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Colon. Valutacode CRC.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Costa Rica is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Costa Rica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +506 of 00506.