Tangshan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sannuhe in Tangshan (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tangshan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van China
Vliegveld: Sannuhe
IATA code: TVS
ICAO code:
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7930 kilometer vliegen naar Sannuhe in Tangshan. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tangshan is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sannuhe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sannuhe in (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sannuhe in Tangshan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 2, 2021 - Mon
Tangshan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 2
light rain
28/21°C 15 km/h, NNE 62% 753.06 mmHg
tue aug 3
light rain
28/22°C 11 km/h, SSW 65% 755.31 mmHg
wed aug 4
light rain
27/24°C 11 km/h, SSE 81% 753.81 mmHg
thu aug 5
moderate rain
28/23°C 10 km/h, SW 78% 751.56 mmHg
fri aug 6
moderate rain
28/24°C 9 km/h, WNW 69% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.

Comments are closed.