Tanjung Pelepas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tanjung Pelepas Port in Tanjung Pelepas (Maleisië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tanjung Pelepas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tanjung Pelepas.
vlag van Maleisië
Vliegveld: Tanjung Pelepas Port
IATA code: ZJT
ICAO code:
Hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10482 kilometer vliegen naar Tanjung Pelepas Port in Tanjung Pelepas. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tanjung Pelepas is Asia/Kuala_Lumpur en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tanjung Pelepas Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tanjung Pelepas Port in Tanjung Pelepas (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tanjung Pelepas Port in Tanjung Pelepas (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Tanjung Pelepas, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
28/28°C 15 km/h, WSW 77% 756.81 mmHg
sun jun 16
heavy intensity rain
25/25°C 27 km/h, SW 91% 758.31 mmHg
mon jun 17
light rain
29/28°C 15 km/h, WSW 70% 757.56 mmHg
tue jun 18
moderate rain
29/28°C 15 km/h, SW 76% 757.56 mmHg
wed jun 19
moderate rain
28/28°C 21 km/h, S 75% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Maleisië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ringgit. Valutacode MYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Maleisië is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Maleisië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +60 of 0060.