Targovishte

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Targovishte in Targovishte (Bulgarije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Targovishte. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Targovishte is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Bulgarije
Vliegveld: Targovishte
IATA code: TGV
ICAO code:
Hoofdstad van Bulgarije: Sofia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1839 kilometer vliegen naar Targovishte in Targovishte. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Targovishte is Europe/Sofia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Targovishte op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lev. Valutacode BGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bulgarije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bulgarije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +359 of 00359.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Targovishte in (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Targovishte in Targovishte (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 3, 2021 - Wed
Targovishte, BG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 3
sky is clear
9/6°C 10 km/h, NNE 58% 773.32 mmHg
thu mar 4
sky is clear
14/9°C 5 km/h, S 42% 766.57 mmHg
fri mar 5
sky is clear
15/9°C 12 km/h, W 37% 760.56 mmHg
sat mar 6
snow
7/2°C 15 km/h, E 74% 765.82 mmHg
sun mar 7
rain and snow
4/2°C 11 km/h, SE 67% 771.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.