Tarko-Sale

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tarko-Sale in Tarko-Sale (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tarko-Sale. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tarko-Sale.
vlag van Rusland
Vliegveld: Tarko-Sale
IATA code: TQL
ICAO code: USDS
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4180 kilometer vliegen naar Tarko-Sale in Tarko-Sale. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tarko-Sale is Asia/Yekaterinburg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tarko-Sale op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tarko-Sale in Tarko-Sale (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tarko-Sale in Tarko-Sale (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Tarko-Sale, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
broken clouds
26/21°C 28 km/h, S 38% 753.81 mmHg
mon jun 24
light rain
26/21°C 18 km/h, SSE 56% 752.31 mmHg
tue jun 25
moderate rain
29/20°C 22 km/h, SSW 46% 752.31 mmHg
wed jun 26
light rain
25/21°C 26 km/h, SW 61% 752.31 mmHg
thu jun 27
light rain
25/17°C 29 km/h, S 37% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.