Tela

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tela in Tela (Honduras). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Tela is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Tela
IATA code: TEA
ICAO code: MHTE

Hoofdstad van Honduras: Tegucigalpa
Aantal inwoners: 7989415
vlag van Honduras

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tela is America/Tegucigalpa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tela op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lempira. Valutacode HNL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Honduras en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +504 of 00504.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tela in Tela (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tela in Tela (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Tela. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2020 - Wed
Tela, HN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 2
heavy intensity rain
23/22°C 14 km/h, WSW 87% 762.82 mmHg
thu dec 3
few clouds
27/23°C 6 km/h, N 68% 761.31 mmHg
fri dec 4
moderate rain
27/24°C 12 km/h, NW 76% 760.56 mmHg
sat dec 5
light rain
28/24°C 9 km/h, NW 71% 761.31 mmHg
sun dec 6
moderate rain
26/23°C 8 km/h, NW 83% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.