Tena

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jumandy in Tena (Ecuador). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tena. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tena.
vlag van Ecuador
Vliegveld: Jumandy
IATA code: TNW
ICAO code:
Hoofdstad van Ecuador: Quito

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7092 kilometer vliegen naar Jumandy in Tena. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tena is America/Guayaquil en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jumandy op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jumandy in Tena (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jumandy in Tena (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Tena, EC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
moderate rain
33/21°C 8 km/h, ESE 40% 758.31 mmHg
sat sep 23
moderate rain
33/20°C 8 km/h, SE 40% 758.31 mmHg
sun sep 24
light rain
32/21°C 7 km/h, WNW 45% 759.81 mmHg
mon sep 25
light rain
34/21°C 9 km/h, SE 38% 759.81 mmHg
tue sep 26
light rain
35/22°C 8 km/h, ESE 34% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ecuador

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ecuador is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ecuador te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +593 of 00593.