Teniente R. Marsh Martin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Teniente R. Marsh Martin in Teniente R. Marsh Martin (Antarctica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Teniente R. Marsh Martin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Teniente R. Marsh Martin.
vlag van Antarctica
Vliegveld: Teniente R. Marsh Martin
IATA code: TNM
ICAO code: SCRM
Hoofdstad van Antarctica: 0

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13900 kilometer vliegen naar Teniente R. Marsh Martin in Teniente R. Marsh Martin. Een vlucht duurt ongeveer 17 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Teniente R. Marsh Martin is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Teniente R. Marsh Martin op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Teniente R. Marsh Martin in Teniente R. Marsh Martin (Antarctica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Teniente R. Marsh Martin in Teniente R. Marsh Martin (Antarctica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 8, 2022 - Mon
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Antarctica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de 0. Valutacode 0.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Antarctica is 0 en stekkers hebben de code 0.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Antarctica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +0 of 000.