The Pas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Clearwater in The Pas (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in The Pas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in The Pas.
vlag van Canada
Vliegveld: Clearwater
IATA code: YQD
ICAO code: CYQD
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6361 kilometer vliegen naar Clearwater in The Pas. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van The Pas is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Clearwater op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Clearwater in The Pas (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Clearwater in The Pas (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
The Pas, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
18/15°C 22 km/h, ESE 73% 753.06 mmHg
sun jun 16
moderate rain
18/9°C 46 km/h, NW 46% 737.31 mmHg
mon jun 17
sky is clear
14/10°C 29 km/h, WNW 37% 755.31 mmHg
tue jun 18
moderate rain
15/8°C 27 km/h, NW 43% 756.81 mmHg
wed jun 19
light rain
11/10°C 19 km/h, WNW 64% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.