Tobago

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Crown Point Airport in Tobago (Trinidad en Tobago). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tobago. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Trinidad en Tobago
Vliegveld: Crown Point Airport
IATA code: TAB
ICAO code: TTCP
Hoofdstad van Trinidad en Tobago: Port of Spain

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7380 kilometer vliegen naar Crown Point Airport in Tobago. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tobago is America/Port_of_Spain en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Crown Point Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Crown Point Airport in (Trinidad en Tobago). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Crown Point Airport in Tobago (Trinidad en Tobago). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2021 - Fri
Tobago, TT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 23
light rain
28/27°C 23 km/h, E 67% 759.06 mmHg
fri sep 24
light rain
27/28°C 24 km/h, ESE 73% 760.56 mmHg
sat sep 25
light rain
27/27°C 24 km/h, ESE 74% 761.31 mmHg
sun sep 26
light rain
27/27°C 22 km/h, ENE 73% 760.56 mmHg
mon sep 27
light rain
27/27°C 21 km/h, E 73% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Trinidad en Tobago

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode TTD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Trinidad en Tobago is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Trinidad en Tobago te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-867 of 00-867.

Comments are closed.